Posts

Posts uit april 7, 2019 tonen

TMZ.

Afbeelding

Ziek zijn, anders bekeken.

Afbeelding
De Nieuwe tijd, inderdaad een tijd waarin alles eens opnieuw bekeken wordt  en vanuit de nieuwe kennis van zaken gezien kan worden. Inderdaad geldt ook hier de Totale verandering! Ziek zijn heeft een nieuwe betekenis en...een nieuwe verantwoordelijkheid. De valkuil kan zijn; we doen het allemaal zelf! Maar inderdaad is dit een valkuil waar we elkaar graag induwen! Het heeft niet alleen maar te maken met hoe we met onszelf omgaan, maar in grote mate ook met hoe wij met elkaar omgaan Er op deze manier naar kijken past helemaal in de Nieuwe tijd, en bij de Totale verandering. Hoe zou je daar naar kunnen kijken? Ten eerste, hoe ga je met eigen lichaam en geest om? Belangrijk is ook, hoe gaan we met elkaar om en bij wie leggen we ons 'lot' in handen. Bij hen die veel aan je verdienen bij hen waar van je weet dat zij je uitbuitten, terwijl jij blijft geloven dat dat nou eenmaal bij het systeem hoort? Nee toch! Het is de hoogste tijd om wakker te worden en om weze

En het Kind?...Dat blijft.

Afbeelding
Alertheid van een volwassene? Het ziet het kind dat de ander nog steeds bepaalt. De ander zegt dan; houd jij eens even je mond. Ze zijn dan in gesprek. Dan neem je je eigen kind even liefdevol in bescherming; En zegt, ik zorg voor je en ben er voor je. Zie maar dat zij dat nog niet kunnen. Laat ze maar.

Voor het eerst zonder Spijkerbed.

Afbeelding
Het zal even wennen zijn en vooral nog stiller. Maar beter is dat wel...weer alle ruimte om als nieuw te beginnen! Toepasselijk voor een Nieuwe tijds blog. Vandaag gaan 'we' hier gewoon maar eerst eens verder met; Schilderen. Genoeg over te zeggen, want het gaat om het experimenteren! Materiaal, pigmenten, mengmiddelen, kleur en natuurlijk over het speels omgaan met tech nieken! Deze keer borduur ik even verder op Geel. Helaas ging er het een en ander mis. Tot later.