Posts

Posts uit mei 5, 2019 tonen

Ze werd vandaag losgesneden.

Afbeelding
In een vlaag van 'kunstzinnigheid' besloot ik om haar gewoon op de plastic verpakking te schilderen. Als een soort tijdelijk foto-object. Het doek daaronder bleef maagdelijk dus je kan het eigenlijk zien als een soort ontmaagding. Het transparante vel wordt verwijderd! Grappig, maar ik ga er geen gewoonte van maken!

Ze staan er klaar voor!

Afbeelding
De nieuwe uitdaging! Proefblog zal over de Nieuwe tijd gaan... Voorlopig ging het even over schilderen en dat zal zeker regelmatig terug komen. Zes maagdelijke doeken van redelijk formaat. Zij hunkeren naar mijn... Penseel! Klein werken is erg leuk om te doen. Tijd voor iets groters! 🙋

Vandaag gaan we even de rust in...

Afbeelding

Ervoor gaan zitten en zomaar wat doen?

Afbeelding
Heb je er eigenlijk wel zin in? Dan toch zoek je een plek waar je je wel lekker voelt... en kijkt wat rond, kijkt naar binnen en naar buiten. En dan pak je een materiaal waar je wel zin in hebt. In dit geval waren het aquarel potloden. Prima geschikt om zomaar mee te beginnen. Een beetje krabbelen, totdat... Totdat er vorm en kleurcombinaties gaan ontstaan. Het kleine afgebeelde werkje wacht nog geduldig op; Het volgende moment! De nieuwe volger is van harte welkom. Bedankt.

Werken die vernieuwend waren.

Afbeelding
Vijf stuks. Een serie voor vandaag!

Nog niet gekeken hier?

😲 Oké, ik zal er niemand toe verplichten, maar dan wacht ik wel even met het plaatsen van;  Een leuk bericht, een inspirerende tekst en een mooi foto! 😵

Toch hebben ze dezelfde vader!

Afbeelding
Echt op elkaar lijken doen ze niet. Toch hebben ze dezelfde verwekker. Moi! (Dat rechter figuurtje, ik zag er ineens een dwars-fluitspeler in)