Posts

Posts uit juni 4, 2023 tonen

Dacht eerst dat het een droom was... de Wolf in huis.

Afbeelding
  Rond 1 uur ging ik naar bed... er was geen wolf meer! Vannacht werd ik wakker door het likken aan mijn hand... Zag zijn groene ogen alsof er licht in brandde... Hij sprong op bed en ging aan mijn voeten slapen.... De wolf. Nee, het was geen hond, echt een wolf. Een zwarte wolf. Maar hoe komt een wolf in je huis? Woon op 3 hoog en je moet met de lift... Heb mijn huisdeur nooit open staan! Het bleek een lieve wolf, hoe zwart hij ook was... En ineens was hij weg, misschien een plek gevonden om te gaan slapen? Heb nog overal gezocht, kon hem niet vinden... De zwarte Wolf....

Er sloop een zwarte wolf door mijn huis..

Afbeelding
 Was weer veel te vroeg naar bed gegaan... en rond23;00 uur werd ik wakker. Ging in de kamer zitten en deed even geen licht aan. En toen zag ik hem, de sluipende wolf! Soms keek hij mij even aan, kort! Die zwarte wolf... Hij rook naar buitenlucht....

Diana Ross - All Is Well.Maar ze moet er ook altijd prachtig uit blijven zien!

Afbeelding
Niet te geloven, ze is bijna 80! Mij gaat dat waarschijnlijk niet lukken, alhoewel...

Eens in de zoveel jaar...

Afbeelding
Dan maar water drinken met verse citroen.  Ja, dan barst alles in mij los! Alle zwaktes , alle allergieën... Gek genoeg heb ik dan nooit koorts... Dat zou eigenlijk logisch zijn. Ben wel  behoorlijk beroerd, niet uit te leggen. En dat kan ik hier dus helemaal niet! Dus trek ik mij terug, zo lang mogelijk... Vreemd, om zoiets te hebben. Eens in de zoveel jaar... Gelukkig heb ik het even gemeld. Wil geen ambulance voor mijn deur! Want uit ervaring weet ik dat het weer overgaat.

Zoveel veranderd er niet...

Afbeelding
 Ben en blijf gewoon mezelf. Geen andere blogs meer, dat zijn museumstukken geworden! Alleen nog dit blog, meer niet... Daar komt nog bij dat ik niet meer meedoe. Aan dit systeem! Nee, ben er klaar mee om mij als een gekooide rat te blijven gedragen. Deed al een tijd niet meer mee maar het viel niet eens op!

Het is te lang, reeds na 20 minuten viel ik in slaap...

Afbeelding
En bij de eerste reclame schrok ik wakker. Vanavond zou ik bami maken. Bami van kastanje champignons en wat bami groente erbij...Vandaag zou ik gaan zonnen, weer niks van gekomen! Zelfs van het heelal val ik in slaap.

Vreemd...

Afbeelding
 Maar hier vind ik rust alsof een engel mij kust... Proefblog blijkt een heel andere functie ie hebben! Een kussende engel en geen verontrustende bengel! Ja, eigenlijk ben ik het allebei... De bengel en de engel.

Altijd in het nu willen blijven!

Afbeelding
 Het is 1 uur in de nacht en ik wacht... Wacht nergens op! Morgen ben ik min of meer vrij Zijn we eigenlijk ooit vrij?     Om echt vrij te zijn moet je je voor gek laten verklaren. Een ongevaarlijke gek..

Dat is wat we zijn...

Afbeelding
 We zijn niet meer dan een korrel zand soms met of zonder verstand. Maar soms voel ik mij meer. Dan ga ik even tekeer. Alsof ik belangrijk ben en alles van het leven ken. Als er liefde voor onszelf was en vandaar uit voor de ander zou er dan ooit nog oorlog zijn? Ja, ik hou van alles een van iedereen Want ik kijk om mij heen... Liefde is zo simpel dat we er soms bang van worden. Liefde heeft genoeg aan een blik of een gebaar. Meer is niet nodig. Soms deel ik mijn liefde met.. zomaar iemand op straat! Met een oudere dame, ze bleek over de 80 te zijn. Een prachtig mens.. En natuurlijke gaf ik haar een welgemeend compliment.. Ze had een mooie uitstraling.

Soms, zo af en toe....

Afbeelding
 ... dan kan ik niet meer mee doen aan de gekte van dit leven... Nee, het lukt mij echt niet meer. Ik geef toe, vandaag is een depressieve dag. Het is zwart in mijn hoofd. Zelf ken ik geen mensen die dit ook zo ervaren. De zon schijnt, de lucht is blauw, maar in mijn hoofd is het zwart...

Het eerste bericht kan ook het laatste zijn...

Afbeelding
Geen andere blogs meer, ben er klaar mee. Kom je niet, dan kom je niet. Mijn hart is koud en voel geen verdriet. Al is het maar voor mezelf; Ik blijf hier komen... Totdat de dood ons scheid. 

Zo heel af en toe plaats ik nog hier een bericht,.

Afbeelding
 Met Spijkerbed en Werkwijze ben ik gestopt.  Een blog waar bijna niemand komt lijkt me meer dan voldoende.