Posts

Posts uit september 19, 2021 tonen

Het heet; Op proef, omdat het slechts voor de enkeling bedoeld is.

Afbeelding
 Meer dan ooit wordt dit werkelijk een Proefblog, begonnen in 2019. Het kan op dit blog alleen nog maar gaan over onze  vrijheidsstrijd... Hoe intenser hoe beter. Want dit gevaarlijke mes snijdt voor mij letterlijk aan twee kanten.

Gregg Braden - Bridging the Science & Spirituality… Becoming Limitless

Afbeelding

Want wat is mooi?

Afbeelding
  Mooi is betrekkelijk... Net zoals wat waar is en wat niet waar is. Het gaat erom hoe je naar iets kijkt of hoe je iets hoort... Ooit was iets mooi als het er 'verzorgd uitzag. Tegenwoordig mag iets er gerust versleten uitzien... En wat 'horen' we eigenlijk en waar horen we het? Veel doen we nog steeds via ons denken, via het verstand. We beginnen langzaam te beseffen dat hart én verstand samen een goeie combinatie zijn. Misschien zelfs wel de Sleutel naar werkelijke Vrijheid. Onze eigen verantwoordelijkheid leren te herkennen en hoe die toe te passen. 💕

Hoe ik overleef?

Afbeelding
 

Zal ik hier eens iets bijzonders plaatsen!

 Alles laat ik los ,stap voor stap... En...het gaat zoals het gaat...het verwonderd mij niet. Het bleek de afspraak te zijn die ik ooit met het leven gemaakt had. Neem mij maar mee tot waar je mij hebben wilt... En er was veel, heel veel.. zelfs toen ik er nog niks van begreep. Neem mij maar gewoon mee! Mee in dat wat is en dat wat komt en laat mij dienen. Laat mij m'n rol vervullen... Want ik hou van je. ik heb je lief.. Je bent mijn Leven!

Alex van Galen over het taoïsme, ontwaken en verlichting vanuit je buik ...

Afbeelding