Posts

Posts uit juni 7, 2020 tonen

Paint-update;

Afbeelding
Maar het zal zeker niet alleen over schilderen gaan. Ook je gezondheid speelt een rol, want met een beetje geluk worden we allemaal ouder! Mijn schilderen is zeker  'therapeutisch te noemen en eigenlijk is alles wat je met liefde doet zo te noemen... Nou heb ik het geluk dat 'techniek' mij met de paplepel is ingegoten, als klein kind stond ik te kijken hoe hij in de 17e eeuwse stijl werkte.  Ruysdaal en van Goyen, daar was hij perfect in. Hij was ook schilderijen restaurateur,later ging ik voor zijn baas, meneer Douwes werken... Totdat ik voelde; dit is niet mijn levensdoel! Zo rond mijn 30 ste ben ik in mijn eigen stijl gaan schilderen... Enz, enz. Geen uitleg? Die komt misschien later. Yes, en daar ben ik dan! Ik ga er wel hele dag over doen. Er komt hier toch bijna niemand. 😄

Prioriteit? Schilderen.

Ja, leuk om te delen al je experimenteert, Gisteren had ik het er nog met mijn oudste zoon over. Is net als ik 'kunstenmaker'! Hij vroeg mij wat ik wist van oude technieken enzo. Hij is daar erg mee bezig. Tja, wat ik weet is wat ik deed!Zelfs ben ik een andere weg gegaan. Ik schilder nog louter intuïtief. Dat past nou eenmaal bij me, vanuit het hart werken! Maar ik begrijp hem en steun hem... Helaas laden ook hier de nieuwe foto's niet in. Morgen lukt het vast. Zeker en vast! 😃

Schilder update/

Afbeelding
Laat ik even een stukje schrijven over de manier waarop ik schilder! Met recht is het  proef schilderen. Want al sinds vele jaren laat ik de dingen gewoon ontstaan zonder te plannen of na te denken. Op dit moment begon ik te merken dat de kleuren die ik instinctief gebruikte mij niet meer zo bevielen. Te sterk, te heftig...dus nu ben ik bezig om meer te gaan doen met 'aarde-kleuren', helaas moet ik daar nog erg aan wennen. Ach, maar haast heb ik niet, ik werk namelijk nooit meer in opdracht! Hier volgen wat  'werkjes' met toelichting; Doordat ik een beetje door mijn  'dragers' heen ben probeer ik van alles. Dit papier is eigenlijk ongeschikt voor acryl en aquarel. Toch deed ik het, juist omdat ik weer echt kleine werkjes wilde maken... Oké, de onderstaande is gemaakt op opgespannen aquarelpapier. Dat opspannen wil nog wel eens verkeerd uitwerken, dat gaat het tijdens het drogen scheuren...Of zelfs pas na het schilderen! Ben niet ontevreden.

Wist jij dat er katten en honden in de ruimte leven?

Afbeelding
Er worden steeds nieuwe ontdekkingen gedaan. Ook schokkende die niet te geloven zijn!

Wat nou weer!

Afbeelding
Wist ik het maar.. Schilderen is niet mijn beroep. Het gebeurt me gewoon. Tja, het zal je maar gebeuren. Klagen bij God kan ik niet... Simpel, want ik kom van elders! Daar waar ik van kom is geen God. Daar zijn we gewoon!

Een schokkend en geheim verslag.

Afbeelding
Eerst maar eens de foto's; The dark angel Denken vanuit liefde. HOUD JE MOND MAAR. Wat er is komt toch wel aan het licht@ Samen kunnen we het... Een nieuwe wereld maken. En met deze ga ik beginnen>> De basis voor een nieuwe Wereld.

Dichterbij.

Afbeelding
Veel dichterbij!