Posts

Posts uit februari 13, 2022 tonen

Hij

Afbeelding
 En het gaat over GOD. De god van jouw fantasie...

Proefblog werkt anders.

Afbeelding
 Althans, dat denk ik... Helaas ben ik een beetje in de plaswar. Het beïnvloed mij meer dan ik zou willen. Tot mijn grote verbazing komen ook hier mensen kijken! Gelukkig durf ik hier persoonlijker te zijn ,zit namelijk in mijn blote kont! Ja, wel een shirt aan, maar had nou eenmaal in mijn bed geplast. Wat een gelazer is dat toch! Mijn rustdag, dus ben pas een uur op! En piep weer als een foute fluitketel... astma heet dat. Soms word ik duizelig... hoort erbij Wil van alles, maar kan even niks. Alhoewel het vreemd is, maak ik mij er geen zorgen over. Want zo ben ik nou eenmaal. Raar, maar ik heb een eindeloos vertrouwen in mijn 'lichaam'. Oftewel, in mijn ziel en zaligheid. Hé blogger, kom hier niet te vaak!

Wat een heerlijke vrijheid!

Afbeelding
Gewoon zeggen wat je voelt en denkt, wat geeft dat veel lucht! Maar gewoon uit liefde voor het leven en voor je medemens... Zo moeilijk is dat toch niet? Liefde...de liefde voor je  ouders, voor je kinderen.. Het is een Liefde  die over een ieder gat! Want iedereen is je vader, je moeder, je broer of zuster en iedereen is je kind.

Want straks ga ik weer gewoon mijn bed in...

 Ben altijd extreem vroeg wakker.... Dan ben ik eigenlijk op mijn helderst! Als ondersteuning keek ik vandaag naar café Weltschmerz... Dat doet me goed...ben zelf wat simpeler in het uitten. Gewoon via mijn simpele Hart! Om 7: 15 ben ik even wat boodschappen gaan doen, want vandaag ben ik  'vrij', zo heet dat! Maar zijn we niet elke dag VRIJ? Nee, want we leven nou eenmaal in gemeenschap en wat is dan vrij? Had eindelijk weer eens een foongesprek met mijn oudste zoon... Vreemd, we denken hetzelfde maar toch extreem anders. Natuurlijk ging het weer over de corona gekte.... Ach, het was geen slecht gesprek.... maar we denken extreem anders. Hoe en wat? Was ik altijd al zo? Ik geloof alleen in MIJZELF.

Soms moet je gewoon accepteren dat het gaat zoals het gaat.

Afbeelding
 Maar dat wil zeker niet zeggen dat je nooit moet  proberen er aan te doen wat je kan! Nee, over Corona ga ik het niet hebben, alleen over datgene wat ons persoonlijk kan overkomen. Bij mij is het de astma, die ineens weer in alle heftigheid terugkeerde! Gisteren ging het zo goed dat ik werkelijk even dacht; Ik heb het overwonnen! En zowaar, vandaag krijg ik nauwelijks nog lucht! Van anderen weet ik dat astma kan komen en gaan.. En weer komen.... ( en gaan). Dus vandaag heb ik wat extra geslapen, maar ook doorgezet om niet in een depressie te raken. Ben flink tekeer gegaan in mijn huis, nog even wat boodschappen gehaald en nu... Nu zit ik ademloos te typen. Zal maar zo zeggen: Het leven gaat door.

De gekte houdt een keer op....

  En, hoe voel jij je nou? Was het terecht hoe jij er mee omging en had je 'gelijk'? Want dat was toch belangrijk! Het gelijk hebben en het goede hebben gedaan.

Dus Proefblog wordt een dagboek!

Afbeelding
  Zal nog wel even duren hoor...