Posts

Posts uit mei 12, 2024 tonen

Zeer persoonlijk!

Afbeelding
Maar meelezen mag.  🙏  Eerst maar weer eens een foto? Want dit kind is voor iedereen. Waarom worden mijn stukjes zeer persoonlijk? Het gaat er hier vooral om hoe mijn 'nieuwe' invallen tot stand zijn gekomen. Regelmatig kom ik, dankzij internet, denkers tegen waarin ik mezelf herken. Of eigenlijk; hoe ik zelf al dacht zonder hen te kennen. Aanleiding was dit keer Bram Bakker Eerder niet van gehoord. En via zijn interview  met Jorn Luka kwam ik anderen tegen, zoals Gabor Maté. Nu even een foto-pauze; Weet De pauze duurt erg lang, omdat het over Alles gaat! Laten we maar beginnen over de waanzin van medicijnen, Ze genezen zelden iets ze verdoven of verlammen. En meestal ontkennen ze alles wat er werkelijk aan de hand is! Om nog maar te zwijgen over de bijwerkingen... Weet je wat er werkelijk geneest?> Inzicht in jezelf en inzicht in alles wat je dwars zit! Hé, en ik ben GOD niet! Stel je toch eens voor; Je zou dan voor eeuwig leven en altijd kerngezond zijn.

Over wat komt en wat gaat....

Afbeelding
  Grappig, want wat komt weet ik nog niet. Maar dat wat gaat gaat meestal vanzelf. Maar toch is de kans groot dat er alsnog een schrijfstukje bijkomt.      Dit blik uit mijn verleden Mijn oma is er niet meer en zelfs dit blik is verdwenen.

Even tussendoor, een ander onderwerp...

Afbeelding
  'We leven in een vrij land'. Of hoe veel vrijheid is er in dit land? De afwas 'moeten' doen is één van die vrijheden. Af en toe een drankje is een andere (?) Wegens noodzaak in de zorg terecht komen, en die zorg heeft altijd regels en  (soms onuitgesproken) verplichtingen. Zonder crimineel te zijn ben ik daar mee geconfronteerd. En vaak is dat behoorlijk hypocriet! Dan doet het 'systeem' het vanuit goede bedoelingen. Eigenlijk schrijf ik dit vooral om mensen eens wakker te maken en, laten we zeggen, wat breder te denken. Als ik toen eens wist wat ik nu weet!