Posts

Posts uit mei 19, 2024 tonen

Een andere blik.

Afbeelding
  Gisteren heb ik mij verzet. Verzet tegen een depressie.    Mijn nieuwe instapschoenen😇 Ben aan de slag gegaan. Morgen meer.

En er zijn 'pillen' voor als je het niet meer redt...

Afbeelding
 Meestal blijf ik daar van af... Het enige wat ik dan kan doen is SLAPEN

Laat me toch eens met rust!

Afbeelding
  En dan ineens ben je er niet meer... en zelf kan je er nog weinig over zeggen.. Och ja, er wordt op me gelet, er wordt voor me gezorgd...En soms voelt dat erg benauwend. Heel benauwend! Dan denk ik; Laat me, laat me m'n eigen gang maar gaan. Laat me... Want ik heb het altijd zo gedaan... Gewoon doodgaan zal best ellendig zijn. Maar zo is het leven, het hoort erbij.

Zelden maak ik mijn berichten hier af...De volgende dag = NU.

Afbeelding
  Een geslaagde foto Maar het bijbehorende bericht....? "Leer jezelf kennen". En laten we beginnen door te 'kijken' naar de Nieuwe tijd. Niet iedereen is daar meteen al gevoelig voor... en dat is eigenlijk maar beter ook. Bij mij is dat een constant proces, ben bipolair. En dat heb je in vele soorten! Zelf ervaar ik het als 'redelijk overzichtelijk'. Persoonlijk , noem ik dat. Alles wat ik op mijn blogs schrijf is dat dus 😎 Toch kan het 'jezelf leren kennen', steeds opnieuw voor iedereen gelden. Want ook ons lichaam en geest veranderen zeer regelmatig. Hoe een mens zichzelf ook ziet... we veranderen constant. Hetgeen we af en toe krampachtig vasthouden dat noemen we ons EGO, we maken nou eenmaal graag onderscheid in wie of wat we zijn. Door de eeuwigheid heen hebben we alles al reeds alle etiketjes opgeplakt. Natuurlijk liefst bij de ander!😇😉😈 Nee, een boek schrijven hierover, daar ben ik niet zo geschikt voor. Mijn EGO blijkt te zwak te zijn!😁😄