Posts

Posts uit juli 28, 2024 tonen

Ben jij wel eens kwaad?

Afbeelding
  Kwaad op  systemen, kwaad op de waanzin van een onzinnige macht een macht van gebakken lucht! Kwaad op de misbruik van mensen van goede wil. Nee, ik ga het niet over 'teleurgesteld'hebben. Maar over de waanzin van de macht van gebakken lucht! We hoeven alleen maar eens flink te blazen en weg zijn ze.

En dan af en toe een foto-pauze.

Afbeelding
  Noem het maar een nostalgische terugblik! Wat was dat was... heimwee heb ik niet. 'Laat het verleden los'; dat werkt altijd beter!

Wie heeft er eigenlijk belang bij dat ik uit de kast kom?

Afbeelding
  Laat ik beginnen met; welke kast bedoel je eigenlijk? De linnenkast, de keukenkast of de televiesiekast? Ben ooit door mijn broer opgesloten geweest in mijn slaapkamerkast! Mijn god, wat was dat wreed....heb er behoorlijke claustrobobie aan overgehouden... Dit is trouwens pas het eerste deel van dit 'Kastschrijven'..... Nog veel te  warm voor meer. 16;48 Weer terug... ben eigenlijk nergens meer voor in de stemming. Maar toch, daarnet kwam ik door YOU-TUBE bij; wie is er nou wat! Dus zapte ik er even op los. Ineens dacht ik; waarom maakt dat ons iets uit? Gaat het om wat we in de slaapkamer doen of gaat het om met wie we ons leven delen? Gelukkig heb ik er ervaring mee; Het maakt weinig uit. Vaak helemaal niks!